Over Inoxcon

Ervaring & Specialisme

Inoxcon is een onafhankelijke onderneming en sinds 2011 exclusief importeur van ACV in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in warmwater oplossingen voor huishoudelijke en collectieve toepassingen. Onze kernwaarden:

  • De opdrachtgever en het gestelde budget is voor Inoxcon leidend.
  • Wij respecteren altijd de regelgeving en voorschriften in onze adviezen en berekeningen.
  • Wij streven naar een optimaal warmwater comfort.
  • Kwaliteit en duurzaamheid zijn voor Inoxcon essentiele aspecten.

Wat wij doen

Warmwater is een essentieel onderdeel van het moderne leven. Woningen, ziekenhuizen, industrie en winkels zijn afhankelijk van een voldoende en betrouwbaar gebruik van warm water voor onder andere warmte en hygiëne. Inoxcon voelt dan ook de verantwoordelijkheid om het produceren van warmwatersystemen zo efficiënt mogelijk te maken, met het grootst mogelijke respect voor het milieu.

Naast een specialisme in efficiënte warmwater- systemen passen wij deze expertise ook toe op verwarmingsystemen. Zo hebben wij een focus op flexibele, multi-energy boilers en direct gestookte HR boilers. En daar waar geen toepassing is voor gas bieden wij stookolie en elektrische oplossingen voor bijvoorbeeld de maritieme sector. Daarnaast bieden onze producten mogelijkheden op het gebied van duurzame combinaties als met zonneboilers en warmtepompen.

Wij zijn een partner in het leveren van warmwater & verwarmingsoplossingen bij het ontwerpen van de installaties op maat. Tevens worden we gezien als een betrouwbare partner in het verlenen van technische ondersteuning en after-sales service.